duminică, 27 iunie 2010

Iubitul ei...

Pornind de la deslusirea unei imagini conturate de o privire ce refuza transparenta, de niste ochi de furtuna si un suflet ambiguu, se poate incepe povestea lui. Incantator in aparitie, zbuciumat in senzatii, hotarat in aspiratii si dorinte.

Prezenta lui frapeaza intotdeauna printr-o atitudine incarcata de un mister nelinistitor, contagios. El nu se dezvaluie, ci cere prin natura sa a fi dezvaluit. Nu reprezinta un tipar, ci surprinde printr-o imprevizibilitate otravitoare. Nu isi afiseaza insingurarea, dar traieste ca si cum nimic nu ar fi mai linistitor pentru el decat independenta sa. Detine o putere si o siguranta ucigatoare.

In actiunile sale se observa profunzimea, admiratia si atractia pentru tot ce este paradoxal, incontrolabil, navalnic. Tanjeste dupa senzatii, pretinde libertate, reclama intensitate. Traieste povesti fabuloase, creeaza scenarii patimase, inventeaza emotii navalnice si vinde iubiri pasionale, cautandu-si locul.

Tot el insa o cauta pe ea, cea care nu nu se emotioneaza in fata cuvintelor goale turnate in forma perfecta, ea cea careia ii invidiaza, dar admira eleganta, increderea, geniul si profunzimea. Aici se reinventeaza, se regaseste.


Un comentariu: