joi, 10 iunie 2010

Iubita lui...


E imposibil sa nu o observi din primul moment. Se deosebeste atat de vizibil de toate celelalte. Fie ca e gratia cu care isi tine piciorul peste picior, fie ca e finetea cu care isi trece mana prin par lasand loc astfel zambetului intotdeauna atent exprimat, aceasta femeie le face pe toate celelalte sa devina simple tipare pe fondul carora s-a construit ea.

O privesti indelung si ii observi naturaletea cu care isi etaleaza frumusetea trasaturilor. Te fascineaza parfumul sau discret, eleganta cu care isi poarta hainele, mersul ei hotarat, usurinta cu care se preocupa mereu sa fie ea insasi. Te cucereste admiratia pe care o starneste in orice barbat nu pentru frumusetea, ci pentru feminitatea ei, momentele in care frapeaza prin finete, independenta si…imperfectiune.

Iti este nespus de draga cand ti se arata doar tie vulnerabila si neajutorata sau cand isi gaseste raspunsurile doar in bratele tale. Ii adori increderea cu care iti zambeste, puterea cu care paseste in viata, ambitia prin care valorifica orice utopie, misterul pe care il afiseaza cu atata simplitate.

Te copleseste nevoia ei de tine, sarutul sau de dimineata, dorul ce il simte pentru tine pana seara.

Ea este femeia pe care o doresti, pe care o iubesti astazi, maine, intotdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu