luni, 8 martie 2010

Ea...


Stiu ca nu exista o alta persoana in lume pe care sa o pretuiesc mai mult. Sunt atatea lucruri ce ma fac sa multumesc ca o am alaturi...pentru tot ceea ce este, pentru tot ceea ce inseamna pentru mine.
Si o iubesc din atatea motive.
Pentru ca numai ea stie cum sa faca totul atat de simplu si de frumos. Pentru ca este atat de eleganta si gratioasa. Pentru ca tine capul sus dupa toate greutatile prin care a trecut. Pentru ca paseste hotarat pe strada...si in viata. Pentru ca doar ea cunoaste adevarata definitie a sacrificiului. Pentru ca ii lacrimeaza ochii cand plec si pentru ca i se lumineaza atunci cand ma intorc acasa.. Pentru ca odata a renuntat la ea pentru mine. Pentru ca a doua oara si-a luat viata in maini si nu a privit inapoi. Pentru ca nu a renuntat niciodata in ciuda greutatilor de dragul copilului ei. Pentru ca nu cunosc pe nimeni mai puternic decat ea. Pentru ca o privesc si nu am cuvinte sa o descriu. Pentru ca sunt mai mult decat mandra de ceea ce este. Pentru ca datorita ei sunt ceea ce sunt. Pentru ca este mama mea.

2 comentarii:

  1. :)emotionant! pentru multi dintre noi mamele inseamna asta, poate chiar si pentru cei pentru care mamele n-au lupatat atat, insa simpla rostire a cuvantului "mama" si dorinta de a fi asa cum ei o viseaza le inunda sufletul.

    RăspundețiȘtergere